2023-11-01-01-Exclusief-Arbeidsrecht-Diapositief

exclusief
voor werkgevers

Loyaal

Loyaal aan haar klanten.

Duidelijk

Duidelijk over proceseconomische risico’s, duidelijk over slagingskansen en duidelijk over kosten.

Praktisch

Praktisch opgeleid en ingesteld.

Exclusief

Exclusieve oplossingen voor werkgevers.

Advies

Je personeelsdocumenten op orde: daar staat exclusief arbeidsrecht voor. Van leesbare arbeidscontracten tot personeelshandboeken en van checklists op het gebied van re-integratie tot doordachte vaststellingsovereenkomsten, exclusief arbeidsrecht is dé sparringpartner voor al deze arbeidsjuridische vraagstukken.

In tegenstelling tot traditionele advocatenkantoren geen onnodige lange adviesnotities, maar praktische en doortastende oplossingen. Wij verdiepen ons in de corebusiness van jouw bedrijf en maken gebruik van praktische tools. Exclusief arbeidsrecht is goed bereikbaar, communiceert duidelijk én werkt op basis van scherpe all-in prijzen.

Praktische oplossingen exclusief voor jouw bedrijf.

lawyer-business-man-working-with-paperwork-on-his-2022-10-20-21-50-45-utc.jpg
0P6A1503 2

Procederen

Ondernemers vermijden graag ingewikkelde juridische procedures. Dat is ook logisch. Procederen moet namelijk geen doel op zich zijn, maar kan bijvoorbeeld heel goed als strategisch pressiemiddel worden ingezet.

Bij exclusief arbeidsrecht beoordelen wij altijd eerst het proceseconomische belang van een procedure. De kosten moeten namelijk opwegen tegen de baten. Door onze ervaring in de advocatuur kennen wij de gebaande paden, weten wij hoe rechters denken én zijn wij vastberaden om voor jouw bedrijf het beste resultaat te bereiken.

Exclusief procederen, alleen wanneer dit voor jouw bedrijf wat oplevert.

Interim

Op zoek naar een praktijkgerichte en ervaren arbeidsjurist die de mouwen opstroopt en meewerkt in jouw bedrijf? Voor een lange of korte periode, voor een specifiek project of ter vervanging wegens ziekte of verlof?

Exclusief arbeidsrecht is flexibel inzetbaar, in staat om jouw bedrijfsprocessen in korte tijd te doorgronden en biedt hoogwaardig arbeidsjuridisch advies op locatie tegen scherpe tarieven.

Altijd een arbeidsjurist flexibel inzetbaar.

Stockfoto Interim
0P6A1458

Trainingen

Van HR-businesspartners tot verzuimmedewerkers en van OR-leden tot bestuurders of leidinggevenden, exclusief arbeidsrecht biedt op maat gemaakte trainingen aan en is gespecialiseerd in het praktisch opleiden van professionals binnen je bedrijf die in aanraking komen met het arbeidsrecht.

Je arbeidsjuridische kennis altijd up-to-date en praktisch toepasbaar.

Arbeidsmediation

Arbeidsmediation is bij (dreigende) arbeidsconflicten een aantrekkelijk alternatief in plaats van de gang naar de rechter.

Het grote voordeel van arbeidsmediation is een relatief snelle uitkomst na enkele gesprekken door de meest ter zake kundige personen tot stand gebracht: de partijen zelf, exclusief begeleidt door een deskundige en onpartijdige mediator met kennis van het arbeidsrecht.

Jouw arbeidsonflict exclusief opgelost.

business people shaking hands at work teamwork
logo Brouwer Legal